Veelgestelde Vragen (FAQ)

Welkom op onze FAQ-pagina. Hier vindt u antwoorden op veelgestelde vragen. Staat uw vraag er niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op via info@gezondheidsweb.nl.

Gezondheidsweb is hét platform om alles te leren over gezondheid. Fit leven is de kern voor een gezond en gelukkig leven. Wij bieden ons fysieke boek aan 'Fit voor het Leven', en ook tal van online programma's en producten zoals het '60 dagen in vorm' programma, de '28 dagen afslank challenge', de receptenservice en nog veel meer! 

Houd onze website in de gaten voor de laatste ontwikkelingen en nieuwste producten!

Als u ontevreden bent met uw fysieke aankopen kunt u deze natuurlijk retourneren. U mag het product opsturen naar ons adres:

 

Gezondheidsweb
Achterweg 46
4181 AE  Waardenburg
 
Graag in het pakket een briefje bijvoegen met daarop uw naam en ordernummer, dan weten we zeker dat u zo snel mogelijk uw geld terug krijgt!
Online producten, zoals e-books en programma's kunnen niet geretourneerd worden. 

Natuurlijk zijn er bepaalde producten die u liever niet eet of niet zo fan van bent. In dat geval, hebben we onze lijst met vervangende producten. In elke categorie vindt u wat één portie inhoudt. Dus hier mag u altijd de ene voor de andere uitwisselen. Staat uw vraag niet tussen de vervangende producten? Stuur ons dat gerust een mailtje!

Onze online producten worden direct naar uw mailbox gestuurd. Onze fysieke producten, mits voor 16u besteld, gaan die dag nog op de post. Afhankelijk van actuele levertijden van PostNL duurt het doorgaans 1-2 dagen tot u het boek binnen heeft. U krijgt van ons altijd een Track & Trace om de status van uw order bij te houden. 

Voor vragen kunt u altijd contact opnemen door ons te mailen op info@gezondheidsweb.nl of via onze socials!

Als je diabeet bent zijn 3 eetmomenten perfect. Het enige waar op gelet moet worden is dat er maximaal 2 sneetjes volkorenbrood gegeten wordt (in onze weekmenu's). Verder is het goed om bij fruit te kiezen voor wat laag in suikers is - denk aan rood fruit, perzik, mandarijn, nectarine. Zo bevat het boek een recept waar mango in zit, dan is het slim om iets minder mango toe te voegen!

Maar vergeet niet om serieus met je diabetes om te gaan en je hier altijd professionele hulp bij dient te nemen. Enkel een verpleegkundige kan jou vertellen wat precies goed voor jou werkt!