Early Bird Deal
Tijdelijk 91% korting

Deze eenmaligeaanbiedingverloopt over:

Dagen
Uren
Minuten
Seconden
Verlopen!

Wil jij gezonder leven zonder extra moeite?

Ontvang in totaal 48 recepten die binnen 15 minuten op tafel staan:

Wij zijn vandaag nog op zoek naar proefkonijnen 😉

Niet figuurlijk, maar bijna letterlijk!

We krijgen dagelijks de vraag naar gezonde recepten en daar willen we natuurlijk meer mee doen. Om deze reden hebben we een pilot ontwikkeld met onze recepten service.

Om ervoor te zorgen dat we zoveel mogelijk feedback ontvangen van onze gebruikers, zijn wij op zoek naar proefkonijnen.

Graag nodigen we je uit om als een van de eerste aan de slag te gaan met de recepten service tegen een tijdelijke korting van meer dan 90%.

Dit betekent dat je in plaats van €138 nu maar €12 betaald om 12 weken lang iedere week 4 gemakkelijke en gezonde recepten te ontvangen.

Door slim in te kopen, bespaar je deze €12 binnen twee weken al uit. Dit betekent dat jouw deelname je geld oplevert aan het einde van de periode.

Waar wacht je op? Start vandaag nog met afvallen, gezond eten en geld besparen voor maar €1,- per week. Bovenop ontvang je ook nog het E-book ‘Breinvoeding’ t.w.v. €25 volledig GRATIS.

Alleen nu slechts eenmalig €12,00

Start vandaag nog en ontvang 12 weken lang:

Alleen vandaag slechts eenmalig €12,00

koelkastcoach-receptenservice-witlof
Sabine Leijten, de koelkast coach

Eindeloze inspiratie

Wie kent het niet? Met pijn in je hart eten weg moeten gooien omdat je te veel hebt gekocht of de ingrediënten toch niet helemaal in het gerecht passen. Wist je dat gemiddeld 9 procent van ons voedsel ongebruikt in de vuilnisbak verdwijnt?

Los van de verspilling zijn er maar weinig mensen die na een lange dag hard werken nog de energie hebben om na te denken wat ze precies willen koken. Laat staan iets wat gezond en tegelijkertijd ook nog eens lekker is.

Dan toch maar sushi of kebab van de lokale afhaal? Tja, wel lekker maar als de maaltijd weer achter de kiezen zit vraag je je weer af waarom dat ook alweer moest.

Of even snel een kant en klare maaltijd van de supermarkt of iets anders wat snel klaar is. Maaltijden waarvan je je überhaupt al afvroeg of het gezond is.

Supermarkten zijn vaak niet gericht op gezond eten maar goedkoop eten. Het lijkt er soms op alsof ze er alles aan doen om jou te verleiden juist iets ongezonds te eten.

Tijd voor verandering!

Ben jij klaar voor een gezonder leven terwijl je tijd & geld bespaart?

Alleen nu slechts eenmalig €12,00

BONUS: GRATIS E-BOOK T.W.V. €25

Heb je er weleens bij stilgestaan dat je hersenen altijd ‘aan’ staan? Je hersenen hebben een 24-uurs job, zelfs terwijl je slaapt zijn ze actief. Ze zorgen dat je gedachten hebt, dat je kunt bewegen, ademhalen, maar ook dat je hart zijn werk blijft doen.

Hoogwaardige gezonde voeding stimuleert jouw hersenactiviteit, waardoor je meer energie hebt, beter belangrijke beslissingen kunt nemen en simpelweg een beter en gelukkiger leven kunt leven.

Meld je nu aan voor de recepten service en ontvang het E-BOOK ‘Breinvoeding’ t.w.v. €25 volledig GRATIS.

Dit e-book geeft je inzage in:

blank

Meld je vandaag nog aan en ontvang onze recepten service + GRATIS het E-BOOK 'Breinvoeding' met een totale waarde van €138 voor slechts eenmalig €12

Deze eenmaligeaanbiedingverloopt over:

Dagen
Uren
Minuten
Seconden
Verlopen!

Alleen nu slechts eenmalig €12,00