Klaar voor ons ultieme pakket
Fit voor het Leven - 365?

Deze Black-Fridayaanbiedingverloopt over:

Dagen
Uren
Minuten
Seconden

Start vandaag met de rest van je leven!

Wil jij niet alleen korte termijn resultaten?

Dat krijg jij allemaal met het Fit voor het Leven 365 pakket! Raak voorgoed je overtollige kilo’s kwijt.

Eenmalig geen €210,00 ook geen €97

Maar NU slechts€47,00

Dagen
Uren
Minuten
Seconden

Wat is het 365 pakket?

Het Fit voor het Leven 365 pakket is een volledig pakket van al onze bestsellers gecombineerd! Het is de ultieme aanvulling op het fysieke Fit voor het Leven boek. 

We combineren de 28-dagen Afslank Challenge, de Receptenservice, en vullen dit aan met nog meer zoals een unieke Weekmenu Training. Dit pakket geeft jou de tools om niet alleen aan de slag te gaan, maar ook om vol te houden en volledige autoriteit te krijgen over jouw gezondheid. Leer de skills om zelf weekmenu’s samen te stellen voor jou en je gezin en écht fit te worden – voor het leven!

"Leer de skills om zelf weekmenu's samen te stellen voor jou en je gezin en écht fit te worden - voor het leven!"
Mitch & Sabine
Gezondheidsweb & De Koelkastcoach

Fit voor het Leven 365 is niet zomaar een gezondheidspakket; het is jouw dagelijkse partner in een gezonde levensstijl. Boordevol met innovatieve tools en middelen, van verrukkelijke recepten tot gedetailleerde weekmenu’s, biedt dit pakket een complete oplossing voor iedereen die streeft naar een gezonder, gelukkiger leven.

Met één klik open je de deur naar een wereld van gezond eten en effectieve gewichtsbeheersing.

Wat Zit er in Jouw Fit voor het Leven 365 Pakket?

Dit pakket is speciaal ontwikkeld om jou ALLES te bieden wat je nodig hebt naar een fit leven. Zoveel, dat je ons en niemand anders hierna nog nodig hebt!

Hey topper, graag stel ik me even voor:

Ik ben Sabine Leijten, ook wel bekend als ‘De Koelkastcoach‘.

Ik ziet het als mijn missie is om jou op een simpele manier te helpen een gezond eetpatroon te ontwikkelen, met als doel, afvallen!

Ik heb meerdere toffe producten ontwikkeld samen met Gezondheidsweb, zoals de het Fit voor het Leven boek, de Afslank Challenge en de Receptenservice. We hebben al zo ontzettend veel mensen hiermee blij gemaakt.

Vandaag gaan we nog 1 stapje verder – ons Fit voor het Leven 365 pakket bevat alles wat we te bieden hebben om jou op weg te helpen. 

Het geheim achter ons succes?

Onze programma’s zijn toegankelijk voor iedereen, gemakkelijk vol te houden en kost je geen extra tijd of moeite. Sterker nog, je bespaart tijd!

Oh ja en de recepten zijn ook nog eens ontzettend lekker, niet geheel onbelangrijk natuurlijk.. 

En mocht je denken: “hey, bekend gezicht”, dat kan kloppen. Je kent me misschien uit bladen of van de tv en radioprogramma’s waar ik regelmatig te gast ben om mijn kennis over gezonde voeding en afvallen te delen.”

blank
blank
blank
blank
blank
Sabine Leijten, De KoelkastCoach
blank

Jouw Levensstijl, Ons Plan

Elk aspect van Fit voor het Leven 365 is zorgvuldig ontworpen om in jouw levensstijl te passen.

Of je nu een drukke professional bent of een zorgzame ouder, onze flexibele en eenvoudige aanpak past zich aan jouw behoeften aan.

Van eenvoudige, snelle recepten tot uitgebreide voedingsgidsen, wij bieden de middelen om jouw gezondheid in eigen hand te nemen.

Lees hier hun ervaringen met het Fit voor het Leven 365 Pakket

Personen gingen je voor
0
“Als moeder van drie is het vaak een uitdaging om gezond te eten en toch iedereen tevreden te houden. Dankzij Fit voor het Leven 365 is dit veranderd. De weekmenu training heeft me geholpen om voedzame en smakelijke maaltijden te plannen die bij ons drukke schema passen. Ik ben dankbaar voor de positieve invloed die het heeft op mijn gezin!”
blank
Laura
- Amsterdam
“Toen ik begon met het Fit voor het Leven 365 pakket, was ik vooral enthousiast over de 28 Dagen Afslank Challenge. Het heeft me niet alleen geholpen om gewicht te verliezen, maar ook om mijn hele levensstijl te veranderen. Het is fantastisch om te zien hoe elk element van het pakket bijdraagt aan een gezonder, gebalanceerder leven.

Ik kan iedereen die een positieve verandering wil, Fit voor het Leven 365 van harte aanbevelen!”
blank
Stefan
- Utrecht
“Ik was altijd sceptisch over gezondheidsprogramma's, maar het Fit voor het Leven 365 pakket heeft me echt verrast! De heerlijke recepten en makkelijke boodschappenlijstjes hebben mijn eetgewoonten volledig getransformeerd.

Ik voel me energieker en zelfverzekerder. Dit pakket is een echte gamechanger voor iedereen die streeft naar een gezonder leven.”
blank
Paula
- Rotterdam

Wil jij de volgende zijn en over een week al resultaat zien?
Begin vandaag nog met het ‘Fit voor het Leven 365 Pakket’ en ontvang
50% EXTRA korting:

blank

Eenmalig geen €210,00 ook geen €97

Maar NU slechts€47,00

Dagen
Uren
Minuten
Seconden

Transformeer je Gezondheid en Welzijn

Wat maakt het Fit voor het Leven 365 Pakket zo uniek?

Fit voor het Leven 365 onderscheidt zich van andere gezondheidspakketten door zijn unieke samenstelling en aanpak. Dit pakket is een zorgvuldig gecureerde collectie van onze bestsellers, die nu beschikbaar zijn tegen een onweerstaanbare aanbieding. Ontdek waarom Fit voor het Leven 365 het beste van het beste is.

BESTSELLER RECEPTEN
Elk recept in dit pakket is een hit onder onze klanten. Van smakelijke ontbijtjes tot voedzame diners, deze recepten zijn niet alleen geliefd vanwege hun smaak, maar ook vanwege hun eenvoud en gezondheidsvoordelen. Ze zijn de perfecte mix van culinaire vreugde en voedingswaarde.

INNOVATIEVE WEEKMENU TRAINING
Onze online Weekmenu Training, een favoriet onder de gebruikers, maakt het plannen van maaltijden eenvoudiger en leuker. Deze training is ontworpen om je zelfstandigheid in de keuken te vergroten, met tips en tricks voor het samenstellen van gebalanceerde menu’s die passen bij jouw unieke levensstijl.

PRAKTISCHE BOODSCHAPPENLIJSTJES
De boodschappenlijstjes in dit pakket zijn speciaal ontwikkeld om het winkelen te stroomlijnen. Ze helpen je om slimme keuzes te maken, tijd te besparen en gezond te blijven eten. Deze lijstjes zijn een essentieel hulpmiddel voor iedereen die efficiënter en gezonder wil leven

UITDAGENDE AFSLANK CHALLENGE
De 28 Dagen Afslank Challenge, een kernonderdeel van dit pakket, biedt een gestructureerd en motiverend plan om je fitnessdoelen te bereiken. Het is een mix van effectieve oefeningen, voedingsadvies en mentale ondersteuning, ontworpen om je zowel fysiek als mentaal te transformeren

ONWEERSTAANBARE AANBIEDING

Wat Fit voor het Leven 365 werkelijk uniek maakt, is de ongelooflijke waarde die het biedt. Dit pakket combineert onze meest populaire en effectieve tools en middelen tegen een prijs die nergens anders te vinden is.

Het is een exclusieve kans om te investeren in je gezondheid zonder een fortuin uit te geven.

Klaar om écht klaar te zijn voor de toekomst?
Meld je nu aan en profiteer van deze tijdelijke Black Friday aanbieding

blank

Eenmalig geen €210,00 ook geen €97

Maar NU slechts€47,00

Dagen
Uren
Minuten
Seconden

Sabine Leijten “De Koelkastcoach”

“Ik ben mijn hele leven al bezig met een gezonde levensstijl, afvallen en voeding. Vroeger lukte het me net niet het figuur te krijgen wat ik het liefst wilde, laat staan deze te behouden. Soms werd ik er zelfs ongelukkig van. Ik heb in mijn reis heel wat voedingsdeskundigen geraadpleegd, maar die hebben mij nooit écht kunnen helpen.

Uiteindelijk door bewustwording en een kleine verandering in mijn dagelijks leven, is het mij toch gelukt het figuur te krijgen waar ik me lekker en gelukkig bij voel. Hier is mijn passie ontstaan en heb ik verschillende studies en cursussen gevolgd op het gebied van voeding en gezondheid. Die kennis wil ik nu doorgeven, daarom help ik mensen zoals jou met afvallen doormiddel van het geven van het juiste voedingsadvies.

Hiervoor heb ik, met al mijn kennis en ervaring, een unieke levensstijl-methode ontwikkeld. De formule is eigenlijk heel simpel; gezond en lekker eten!

Ik ben ervan overtuigd dat iedereen, met een beetje hulp, een gezonde levensstijl kan creëren, af kan vallen en hierdoor beter in je vel kan zitten. Die hulp geef ik graag in het Fit voor het Leven 365 Pakket”.

​Opleidingen & studies

Uit onderzoek blijkt dat veel lichamelijke klachten grotendeels verminderd en soms zelfs verholpen kunnen worden door het eten van meer gezonde en natuurlijke voeding. Dat fascineert mij enorm. Ik vind het fantastisch dat de natuur zoveel gezonde voedingsstoffen voortbrengt, die ons lichaam gezond en fit kunnen maken. Daar wilde ik veel meer van weten om anderen te kunnen helpen en adviseren. Daarom heb ik zoveel mogelijk trainingen en opleidingen gevolgd om een gedegen en veelzijdige voedingsdeskundige te worden.

Dit zijn de opleidingen die ik heb gevolgd:

blank

En ik ben nog lang niet uitgeleerd. De wereld van voeding en gezondheid blijft zich ontwikkelen en die ontwikkelingen volg ik op de voet. Ik help je graag om je te helpen met afvallen, waardoor je je gelukkiger en zelfverzekerder voelt. Je hoeft het niet alleen te doen!

De 28 dagen Afslank Challenge

Afvallen met direct resultaat: je krijgt meer zelfvertrouwen en je voelt je zelfverzekerder!
In 28 dagen jouw perfecte figuur: je kleding zit niet meer te strak en je kunt je favoriete shorts of jurkje weer aan. Je bent daardoor vrolijker en je zit letterlijk lekkerder in je vel. Afvallen zonder een dieet te volgen: geen snaaimomenten en je wordt er niet chagrijnig van.

Bestel vandaag en profiteer van 50% EXTRA korting op het Fit voor het Leven 365 pakket

blank

Eenmalig geen €210,00 ook geen €97

Maar NU slechts€47,00

Dagen
Uren
Minuten
Seconden