Klaar voor de 28-dagen
Afslank Challenge?

Deze eenmaligeaanbiedingverloopt over:

Oei, te laat! Stuur ons een mailtje op info@gezondheidsweb.nl en misschien kunnen we wat voor je betekenen :).

Start vandaag nog met vet verbranden!

Wil jij aanzienlijk afvallen binnen één maand?

Dat kan met de Afslank Challenge! Raak voorgoed je overtollige kilo’s kwijt.

Eenmalig geen €199,00 ook geen €65

blank

Maar NU slechts€17,00

Deze eenmaligeaanbiedingverloopt over:

Oei, te laat! Stuur ons een mailtje op info@gezondheidsweb.nl en misschien kunnen we wat voor je betekenen :).

Wat is de Afslank Challenge?

Dit programma is speciaal ontwikkeld om het overtollige vetrandje, dat er maar niet afgaat, weg te krijgen. Zodat je letterlijk en figuurlijk lekkerder in je vel zit. 

De gerechten van de Afslank Challenge zijn allemaal op elkaar afgestemd, zodat je op een verantwoorde manier met je lichaam bezig bent.

Hey topper, graag stel ik me even voor:

Ik ben Sabine Leijten, ook wel bekend als ‘De Koelkastcoach‘.

Ik ziet het als mijn missie is om jou op een simpele manier te helpen een gezond eetpatroon te ontwikkelen, met als doel, afvallen!

Om in korte tijd op een gezonde, verantwoordelijke manier op gewicht te komen, heb ik de Afslank Challenge ontwikkeld. Het geheim achter dit succes?

Het programma is toegankelijk voor iedereen, gemakkelijk vol te houden en kost je geen extra tijd of moeite. Sterker nog, je bespaart tijd!

Oh ja en de recepten zijn ook nog eens ontzettend lekker, niet geheel onbelangrijk natuurlijk.. 

En mocht je denken: “hey, bekend gezicht”, dat kan kloppen. Je kent me misschien uit bladen of van de tv en radioprogramma’s waar ik regelmatig te gast ben om mijn kennis over gezonde voeding en afvallen te delen.”

blank
blank
blank
blank
Sabine Leijten, De KoelkastCoach
blank

Afvallen zonder hongergevoel

Met de Afslank Challenge val je af zonder allerlei strenge diëten te hoeven volgen. Deze methodes zijn vaak niet effectief of slechts tijdelijk.

De recepten die ik heb samengesteld zijn eenvoudig te bereiden en staan binnen no-time op tafel. Met de eenvoudige online-bestelservice is het in huis halen van de ingrediënten een fluitje van een cent. Je boodschappenlijst staat online al voor je klaar en met één druk op de knop bij jou in huis!

Afvallen is nog nooit zo makkelijk geweest. Zonder dat constante hongergevoel of urenlang in de sportschool te zwoegen. Het is mogelijk, echt, ervaar het zelf!

Lees hier hun ervaringen met de Afslank Challenge

Personen gingen je voor
0
“Omdat ik al jaren aan het jojo-en ben, wilde ik een keer iets anders proberen. Sinds mijn deelname aan het testpanel van de Afslank Challenge heb ik meer energie en ben ik in 28 dagen 5 kilo kwijtgeraakt. Een heerlijk gevoel!”
blank
Sandra Noort
- Hoofddorp
“De Afslank Challenge is best uniek door de vele facetten. Dat maakte het soms best pittig. Vooral het vasten vond ik af en toe een uitdaging, maar ik heb mij er goed doorheen geslagen. Zelfs een weekendje weg heeft het eindresultaat niet in de weg gezeten.”
blank
Marieke Polman
- Veenendaal
“Normaal gesproken verlies ik veel spiermassa na het volgen van een koolhydraatarm dieet. Dit was na de Afslank Challenge absoluut niet het geval. Minder vetweefsel en meer spiermassa! :)”
blank
Jonathan van Westen
- Bunnik

Wil jij de volgende zijn en over een week al resultaat zien?
Begin vandaag nog met de ‘Afslank Challenge’ en ontvang:

blank
blank

Eenmalig geen €199,00 ook geen €65

Maar NU slechts €17,00

Deze eenmaligeaanbiedingverloopt over:

Oei, te laat! Stuur ons een mailtje op info@gezondheidsweb.nl en misschien kunnen we wat voor je betekenen :).

Voordelen van de Afslank Challenge:

Wat maakt de Afslank Challenge zo uniek?

GEEN GE-JOJO MEER
Veel afslank-programma’s staren zich blind op het resultaat van de weegschaal. Veel kilo’s afvallen in een korte periode, klinkt leuk. Toch zit daar het addertje onder het gras. Snel kilo’s afvallen zorgt voor het beruchte jojo-effect. Dat levert alleen maar teleurstelling op. Hoeveel mensen hebben wel niet proberen af te vallen, maar vallen altijd weer terug in hun oude patroon. Dat gaat je met deze challenge niet gebeuren.

NOOIT MEER SNOEPEN?
Pardon?! Nooit meer snoepen..? Dat is belachelijk, snoepen is juist noodzakelijk. Nadat je het programma hebt afgerond is één snoepmoment per week geen probleem. Jouw lichaam kan dit prima opvangen en verwerken. Het gaat om de balans en daar help ik je bij.

JIJ BLIJ… IK BLIJ!
Bij veel afslank-programma’s en trajecten word je vaak misleid als het gaat om de kosten. Het bedrag dat je voorgeschoteld krijgt is dan opeens maandelijks i.p.v voor het hele traject. Bij mijn programma’s is dit niet het geval. Het bedrag is eenmalig voor het gehele programma.

METEEN BEGINNEN
Normaal gesproken moet je voor een afslank-programma het nodige voorbereiden, maar om te starten met de Afslank Challenge is dat absoluut niet nodig. Het enige wat je nodig hebt is een flinke portie wilskracht en doorzettingsvermogen. Geen zorgen, je staat er niet alleen voor!

De deelnemers die je voorgingen zijn allemaal enthousiast, omdat het hier niet gaat om een kortstondig dieet. Smaakvol en lekker eten is mijn uitgangspunt bij het samenstellen van de recepten. Na een paar dagen merk je al dat je meer energie zult hebben en dat die broek, die ietsiepietsie te strak zat, al wat losser is gaan zitten. Op naar een gezond gewicht waardoor je gelukkiger bent.

Nog een paar voordelen op een rijtje:

In 28 dagen je overtollige kilo's kwijt?
Meld je nu aan en profiteer van deze tijdelijke aanbieding

blank

Eenmalig geen €199,00 ook geen €65

Maar NU slechts€17,00

Deze eenmaligeaanbiedingverloopt over:

Oei, te laat! Stuur ons een mailtje op info@gezondheidsweb.nl en misschien kunnen we wat voor je betekenen :).

Sabine Leijten “De Koelkastcoach”

“Ik ben mijn hele leven al bezig met een gezonde levensstijl, afvallen en voeding. Vroeger lukte het me net niet het figuur te krijgen wat ik het liefst wilde, laat staan deze te behouden. Soms werd ik er zelfs ongelukkig van. Ik heb in mijn reis heel wat voedingsdeskundigen geraadpleegd, maar die hebben mij nooit écht kunnen helpen.

Uiteindelijk door bewustwording en een kleine verandering in mijn dagelijks leven, is het mij toch gelukt het figuur te krijgen waar ik me lekker en gelukkig bij voel. Hier is mijn passie ontstaan en heb ik verschillende studies en cursussen gevolgd op het gebied van voeding en gezondheid. Die kennis wil ik nu doorgeven, daarom help ik mensen zoals jou met afvallen doormiddel van het geven van het juiste voedingsadvies.

Hiervoor heb ik, met al mijn kennis en ervaring, een unieke levensstijl-methode ontwikkeld. De formule is eigenlijk heel simpel; gezond en lekker eten!

Ik ben ervan overtuigd dat iedereen, met een beetje hulp, een gezonde levensstijl kan creëren, af kan vallen en hierdoor beter in je vel kan zitten. Die hulp geef ik graag in de Afslank Challenge”.

​Opleidingen & studies

Uit onderzoek blijkt dat veel lichamelijke klachten grotendeels verminderd en soms zelfs verholpen kunnen worden door het eten van meer gezonde en natuurlijke voeding. Dat fascineert mij enorm. Ik vind het fantastisch dat de natuur zoveel gezonde voedingsstoffen voortbrengt, die ons lichaam gezond en fit kunnen maken. Daar wilde ik veel meer van weten om anderen te kunnen helpen en adviseren. Daarom heb ik zoveel mogelijk trainingen en opleidingen gevolgd om een gedegen en veelzijdige voedingsdeskundige te worden.

Dit zijn de opleidingen die ik heb gevolgd:

blank

En ik ben nog lang niet uitgeleerd. De wereld van voeding en gezondheid blijft zich ontwikkelen en die ontwikkelingen volg ik op de voet. Ik help je graag om je te helpen met afvallen, waardoor je je gelukkiger en zelfverzekerder voelt. Je hoeft het niet alleen te doen!

De 28 dagen Afslank Challenge

Afvallen met direct resultaat: je krijgt meer zelfvertrouwen en je voelt je zelfverzekerder!
In 28 dagen jouw perfecte figuur: je kleding zit niet meer te strak en je kunt je favoriete shorts of jurkje weer aan. Je bent daardoor vrolijker en je zit letterlijk lekkerder in je vel. Afvallen zonder een dieet te volgen: geen snaaimomenten en je wordt er niet chagrijnig van.

JA, Ik wil de kennis en methode van De Koelkastcoach
zelf ervaren en ik ga de challenge aan!

blank

Eenmalig geen €199,00, ook geen €65

Maar NU slechts €17,00

Dezeaanbiedingverloopt over:

Oei, te laat! Stuur ons een mailtje op info@gezondheidsweb.nl en misschien kunnen we wat voor je betekenen :).
blank
blank
blank